iDEAL API koppeling

Een iDEAL API-koppeling is noodzakelijk om twee applicaties aan elkaar te koppelen. Bijvoorbeeld om uw website of webwinkel te verbinden aan een betaalprovider zoals iDEAL. Iedereen die wel eens online iets besteld heeft in Nederland is ongetwijfeld bekend met iDEAL. Er zijn verschillende manieren om een iDEAL-koppeling te maken, vaak zit hier een netwerk tussen zoals Mollie of Multisafepay. Wanneer u iets speciaals wilt doen met uw betaalpagina dan is een iDEAL API koppeling hier geschikt voor.

Wat zijn API koppelingen?

API staat voor Application Programming Interface. Een API wordt gebruikt om met een systeem te praten, een koppeling maakt het mogelijk om twee applicaties met elkaar te laten praten.  Met andere woorden: een API koppeling is de brug tussen een eigen applicatie zoals een website en een externe applicatie zoals iDEAL.Meer informatie over wat een API precies is

Voordelen van een iDEAL API koppeling op maat

iDEAL is het meest gebruikte betaalsysteem in Nederland. Niet alleen voor webshops maar ook voor service bedrijven en non-profits. iDEAL biedt klanten de mogelijkheid om snel en veilig online te betalen.

Verhoog uw omzet door iDEAL-betalingen te accepteren

Als u nog helemaal geen iDEAL-koppeling op uw website heeft dan is dit echt noodzakelijk om hier zo snel mogelijk mee te starten. Meer dan de helft van alle online betalingen in ons land vinden tegenwoordig plaats via iDEAL. Het is daarom een absolute must om iDEAL-betalingen te accepteren op uw website, webwinkel of mobiele applicatie.

Mogelijkheid om terugkerende betalingen te incasseren

Standaard iDEAL-koppelingen bieden niet altijd mogelijkheden om specifieke wensen door te voeren, zoals het accepteren van terugkerende betalingen via automatische incasso. Voor specifieke maatwerkoplossingen kunnen wij een iDEAL API koppeling op maat maken.

Mobiele integratie via app of website mogelijk

Wij zorgen ervoor dat uw klanten eenvoudig en veilig kunnen afrekenen via iDEAL. Of klanten zich nu op uw website begeven of op uw mobiele applicatie, een iDEAL API koppeling op maat zorgt ervoor dat uw klanten op diverse apparaten soepel en snel kunnen betalen.

Maatwerk API-koppeling voor iDEAL nodig?

Biedt uw (web)applicatie geen standaard mogelijkheid om iDEAL te koppelen? Dan kunnen wij een iDEAL API-koppeling op maat maken zodat uw klanten veilig en snel kunnen afrekenen. Zoals hierboven genoemd is iDEAL zonder twijfel het populairste betaalsysteem in Nederland en daarom een absolute must voor uw online verkoop. Met een unieke API-koppeling voor iDEAL heeft u de mogelijkheid om de betaalpagina in te richten zoals u wilt!

Expert in API-koppelingen op maat

RL Webdiensten is gespecialiseerd in het ontwikkelen van API’s op maat. Hiermee kunt u een betaalprogramma zoals iDEAL koppelen maar ook voor andere API-koppelingen kunt u ons inschakelen. Naast het maken van API-koppelingen zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties op maat. Heeft u een oplossing op maat nodig als het gaat om software of API koppelingen? Neem gerust contact op en we helpen u graag.

Bespreek nu de mogelijkheden

    iDeal QR-code generator voor Lekkagepartner.nl

    Voor lekkagepartner.nl hebben we een iDeal QR-code generator gebouwd, zodat Lekkagepartner ter plekke bij de klant een betaallink aan kan maken en de klant direct kan betalen. Deze oplossing zorgt voor klantvriendelijkheid, bedieningsgemak en kostenbesparing. Meer lezen? Lees hier verder.

    • Mobiele betaling ter plekke
    • Zonder hoge transactiekosten
    • Verbetering van klantvriendelijkheid