Applicatie ontwikkeling

Het mag geen verrassing zijn dat applicatie ontwikkeling een van onze specialiteiten is. Er is tegenwoordig een enorme behoefte aan het ontwikkelen van mobiele applicaties. Heeft u een specifieke applicatie voor uw bedrijf nodig? Of heeft u een geweldig idee voor een mobiele app die u graag wilt ontwikkelen? Wij ontwikkelen graag een applicatie op maat voor uw bedrijf, volledig op basis van uw wensen en eisen. Onze maatwerk oplossingen zijn veilig, snel en betrouwbaar.

Wat is applicatie ontwikkeling precies?

Een applicatie kan verschillende betekenissen hebben. In het Nederlands is een applicatie een toepassing. Een app op je mobiele telefoon of computer is ook een applicatie. Apps zijn programma’s die kunnen worden gedownload. Simpel gezegd is een app een soort software die u in staat stelt om specifieke taken uit te voeren. Toepassingen voor desktop- of laptop computers worden soms desktop applicaties genoemd, terwijl die voor mobiele apparaten mobiele apps worden genoemd.

Voorbeelden van applicaties

Er zijn talloze applicaties die we elke dag gebruiken zonder dat we er al te veel bij stilstaan. Sommige applicaties kennen we allemaal zoals Microsoft Word, deze apps kunt u voor meerdere toepassingen gebruiken. Andere applicaties worden op maat gemaakt om een enkele functie te vervullen, zoals een klok- of een kalender applicatie. Hieronder staan nog een aantal applicaties als voorbeeld.De meest bekende applicatie is Microsoft Office. Hiermee kunt u artikelen schrijven, e-mails sturen, een flyer ontwerpen of een financiële rapportage opstellen bijvoorbeeld.Een webbrowser is ook een applicatie en wordt gebruikt om toegang te krijgen tot het internet. De meeste computers worden geleverd met een vooraf geïnstalleerde webbrowser, maar u kunt ook een andere applicatie downloaden of op maat laten maken.Computers en laptops zijn niet de enige apparaten waarop u apps kunt gebruiken. Uiteraard kunt u ook apps downloaden voor mobiele telefoons en tablets. Enkele bekende mobiele apps in Nederland zijn Buienrader, NU.nl & Bol.com bijvoorbeeld.

Voordelen van webapplicaties voor uw bedrijf

Applicaties kunnen voor allerlei doeleinden worden ingezet binnen uw bedrijf. Om bepaalde bedrijfsprocessen te optimaliseren, de verkoop te stimuleren of om uw catalogus overzichtelijker te maken. Een webapplicatie heeft als voordeel dat uw bedrijf online beter zichtbaar is, daarnaast kunt u de gebruikservaring van uw bezoekers en klanten verbeteren met een applicatie op maat.

Unieke applicatie laten ontwikkelen?

Hoe groot of klein uw behoefte ook is, wij bouwen graag een applicatie op maat voor uw bedrijf. Een app die speciaal is afgestemd op uw zakelijke behoeften. Het is hiervoor van belang dat we exact weten wat u met de app wilt en wat u ervan verwacht. Wij gaan vervolgens aan de slag om een applicatie te ontwerpen en te ontwikkelen. Ook de implementatie van uw applicatie op maat kunt u aan ons overlaten.

Specialist in applicatie ontwikkeling

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties op maat die voldoen aan de behoefte van uw bedrijf en de gebruikers van de applicatie. U kunt ons inschakelen voor het ontwikkelen van een applicatie op maat maar ook voor het ontwikkelen van mobiele apps en andere webapplicaties. Heeft u ook software op maat nodig? Dan zijn wij u graag van dienst.

Bespreek nu de mogelijkheden