Codegenerator voor Lekkagepartner.nl

Lekkagepartner.nl komt aan huis als je last hebt van een lekkage in water- of gasleidingen. Zij onderzoeken de oorzaak van de lekkage zonder hak-of breekwerk. Na het verrichten van de werkzaamheden wordt er direct afgerekend. De monteurs hebben hiervoor een mobiele pinautomaat bij zich. Contant afrekenen is natuurlijk ook mogelijk. De transactiekosten voor Lekkagepartner.nl bij deze betalingen zijn vrij hoog. Zeker bij contant geld.

De kosten van een iDeal-betaling zijn stukken lager voor de ondernemer. En voor de klant ook veel sneller als deze via een QR-code en een mobielbankieren-app kan betalen. In deze QR-code zitten een aantal elementen die voor de afhandeling van de transactie van belang zijn: zoals het bedrag en de omschrijving van de reparatie. Deze code is dus klant gebonden.

Codegenerator​

De wens van Lekkagepartner.nl is het om ter plekke bij de klant een iDeal-code aan te maken, zodat de klant direct kan afrekenen. En vooral, dat het voor het bedrijf en de klant duidelijk is, wat het doel van de betaling is. Dit is bij een pintransactie niet voldoende mogelijk. Klantvriendelijkheid, bedieningsgemak en kostenbesparing is waar er winst te behalen valt.

De vraag aan RL Webdiensten is te zorgen dat de monteur ter plekke betaallink aanmaakt voor de klant. Hiervoor is een webapplicatie gebouwd. Aan de voorkant vult de monteur een aantal velden in op een formulier, zoals naam, adres, hoogte van het bedrag en ook een e-mailadres, om een betalingsbevestiging naar de klant te sturen.

Bijkomend voordeel is het toevoegen van een stuk extra klantvriendelijkheid aan het digitaliseren van dit proces. Want in de betaalbevestiging kan men ook een vriendelijke boodschap toevoegen, zoals: ‘Bedankt dat u aan ons hebt gedacht, denkt u bij een volgende lekkage ook weer aan ons?’

De klant is erg tevreden over het resultaat van het project. In de relatief korte tijd van 40 projecturen is er een grote tijds- en dus ook geldwinst behaald. Met name door het snelle handelen (realisatie van het project is 1,5 week), is de klant erg tevreden over de diensten van RL Webdiensten.

Bespreek nu de mogelijkheden