WordPress koppeling ontwikkelen

WordPress is het grootste content management systeem ter wereld en wordt gebruikt voor de meest uiteenlopende websites. Van persoonlijke blogs tot de grootste webshops die je kan vinden. Bijna de helft van alle websites op de wereld is gebouwd met WordPress. Koppelingen stellen je WordPress website in staat om te communiceren met externe platformen zodat je website beter, sneller en doelgerichter werkt.

Wat is een WordPress (API) koppeling?

Een WordPress (API) koppeling stelt twee applicaties in staat met elkaar te communiceren. Uw website en een externe toepassing zoals een betaalmodule of een programma zoals Google Analytics.Wanneer u een website bezoekt, stuurt uw browser een verzoek naar de server waar die website zich bevindt. De API van die server ontvangt het verzoek van uw browser, interpreteert het, en stuurt alle gegevens die nodig zijn om uw site weer te geven weer terug.Er is natuurlijk nog veel meer over de technische werking van API’s te vertellen. Echter, wat waarschijnlijk het meest belangrijk is voor u, zijn de praktische toepassingen.

Waarvoor heb je WordPress koppelingen nodig?

Ontwikkelaars bij een bedrijf als Google maken bepaalde delen van de code van hun applicatie openbaar beschikbaar. Daardoor kunnen ontwikkelaars over de hele wereld de API gebruiken als een hulpmiddel om hun eigen website te verbinden met Google en te laten profiteren van de functies van Google. Ook voor het installeren van een betaalmodule zoals iDEAL heb je doorgaans een (API) koppeling nodig.

WordPress koppelingen laten maken?

Een WordPress ontwikkelaar is iemand die WordPress websites bouwt of helpt te bouwen. Als je een koppeling op maat nodig hebt dan is het verstandig om dit uit te besteden aan iemand die daar ervaring mee heeft. Een ervaren ontwikkelaar zal suggesties doen en u adviseren over de beste manier om een systeem te implementeren dat u voor ogen heeft. API’s hebben veel aandacht en zichtbaarheid gekregen de afgelopen jaren, omdat veel bedrijven ze tegenwoordig verpakken en aanbieden als producten die u direct kunt gebruiken. Voor sommige behoeften heeft u echter een WordPress koppeling op maat nodig.

Expert in WordPress koppelingen

Met onze vaardigheden in het ontwikkelen van koppelingen, stellen wij u in staat om om uw bedrijf te laten groeien. Neem contact op en laat een koppeling op maat maken voor uw WordPress website.

Bespreek nu de mogelijkheden