Business apps

Het goede gereedschap is het halve werk. Dit geldt ook op het gebied van business apps. Als bedrijf doet u er goed aan om constant te kijken naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van software en applicaties. Hiermee kunt u bedrijfsprocessen beter stroomlijnen en daardoor tijd en geld besparen. Heeft u behoefte aan een bepaalde business app die u niet kant-en-klaar kan aanschaffen? Wij maken business apps op maat die voldoen aan al uw wensen.

Wat zijn business apps?

Een business app is software of een set van softwareprogramma’s die door zakelijke gebruikers wordt gebruikt om verschillende bedrijfsfuncties uit te voeren. Deze business apps worden ingezet om de productiviteit te verhogen, de productiviteit te meten en om andere werkzaamheden nauwkeurig uit te voeren bijvoorbeeld. Vrijwel alle bedrijven maken tegenwoordig gebruik van business apps zoals financiële software, planning tools en boekingsprogramma’s.

Voorbeelden van business applicaties

Om het duidelijker te maken, zijn hier vijf voorbeelden van veel voorkomende apps die ondernemers bijna dagelijks gebruiken.

Bestandsbeheer

Bedrijven beheren tegenwoordig veel online bestanden, die overzichtelijk bewaard moeten worden op een veilige manier. Cloud-omgevingen bieden vaak maar beperkte mogelijkheden en zijn bovendien vrij prijzig. Hiervoor is het mogelijk om een business app te laten maken die aansluit op de wensen van uw bedrijf.

Financiële software

Vrijwel alle grote en middelgrote bedrijven maken tegenwoordig gebruik van financiële software om financiële en administratieve handelingen te versimpelen en voorspoedigen. Voldoen de kant-en-klare softwarepakketten niet aan de wensen van uw financiële afdeling? Laat een applicatie op maat hiervoor ontwikkelen.

CRM-programma’s

Voor verkopers is het beheren van een CRM-programma een absolute must. Dit om verkoopkansen direct inzichtelijk te krijgen en leads sneller naar klanten om te toveren. Grote bedrijven hebben echter specifieke wensen als het gaat om CRM-programma’s. Laat een business app op maat maken om uw klantenbestand beter te beheren.

Online agenda´s

Vrijwel alle bedrijven maken tegenwoordig gebruik van online agenda’s. Een agenda die online te bekijken is op ieder moment, vanaf iedere locatie. Heeft u echter specifieke wensen? Dan kunt u een eigen online agenda programma laten ontwikkelen met een business applicatie op maat.

Videovergadering software

Voor grote bedrijven bieden de bekende videovergadering softwareprogramma’s vaak niet voldoende mogelijkheden. Het is mogelijk om hiervoor een business applicatie op maat te laten maken zodat u met al uw collega’s kunt vergaderen op afstand.

Een unieke applicatie voor uw business

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Heeft uw bedrijf behoefte aan een specifieke applicatie om bepaalde bedrijfsprocessen te optimaliseren, om uw bedrijf op te schalen of om simpelweg tijd te besparen? Laat een business app op maat ontwikkelen door ons. Wij ontwerpen, creëren en implementeren de applicatie op basis van uw wensen en eisen.

Voordelen van business apps op maat

Automatisering levert bedrijven diverse voordelen op. Er is minder personeel nodig, er kan meer werk in minder tijd gedaan worden, het is minder foutgevoelig en uw bedrijf wordt beter schaalbaar. In veel gevallen is het daarom absoluut interessant om bepaalde bedrijfsprocessen te vervangen of te laten ondersteunen door op maat gemaakte business applicaties.

Expert in business apps en webapplicaties

Het maken van business applicaties is een van de specialiteiten van RL Webdiensten. Wij hebben diverse business apps gemaakt voor bedrijven in verschillende branches. Naast het ontwikkelen en implementeren van business apps zijn we ook gespecialiseerd in het op maat maken van API-koppelingen en andere webapplicaties. Neem contact op om een keertje te brainstormen of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bespreek nu de mogelijkheden